Tabboy, de vrijstaande tabletstandaard.
Home
Tabboy
Tabboy XL
Het systeem
Functies
Onderdelen
Dealers
Contact
De Tabboy is een volledig
Nederlands product en is
100% recyclebaar
   
Lapboy, de vrijstaande laptopstandaard.

Onderdelen systeem Tabboy XL

De houder.
Stalen kast met cilinderslot. Leverbaar voor Ipad 1/2/3/4/Air, Samsung Galaxy TAB 1/2/3 en 8,9" , En modellen van HP, Asus, Acer, Dell, Microsoft (Surface), Sony, Motorola, Archos, Terra, Yarvik, Goclever, Viewpia. Modellen met 8.9", 9.7", 10.1", 10.6", en 11.6" beeldscherm diagonaal. Informeer naar beschikbaarheid.
Vloerstandaard XL-B
Hoogte ca 110 cm, stabiele standaard geheel gemoffeld. Geheel eigen ontwerp. Het USB laadsnoer kan door de buis aangebracht worden. De voet is voorzien van een Kensington aansluiting.

Vloerstandaard XL-T
Hoogte ca 110cm. Stabiele standard geheel gemoffeld. Strakke vormgeving, zeer functioneel. Het USB laadsnoer kan door de koker aangebracht worden.

Tafelstandaard hoogte ca 15 cm.
Tafelstandaard met grondplaat hoogte ca 15 cm, geheel gemoffeld. De tafelstandaard kan dmv 2 schroeven op een ondergrond gemonteerd worden.

Dmv een speciale grondplaat (apart te bestellen) kan de tafelstaand ook vrijstaand gebruikt worden. Deze grondplaat is voorzien van 4 vilten noppen en een Kensington aansluiting.
Muurbeugel
Voor montage aan de wand. De houder staat schuin voor optimaal bedieningsgemak van de tablet. Het USB laadsnoer kan door de buis naar de wand geleid worden. Het USB laadsnoer kan door de wand of over de wand naar beneden aangebracht worden.
Muurplaat
Voor verticale montage aan de wand. Het USB laadsnoer kan naar de wand geleid worden.
Home button clip Ipad.
RVS clip voor afscherming home button knop.

Openzetter
Mbv. Deze openzetter blijft het deksel van de houder zover openstaan dat u uw Tablet makkelijk kunt verwijderen of plaatsen. Tevens voorkomt de openzetter dat het hele deksel van de houder weggenomen wordt bij openen. Een veer zorgt ervoor dat de openzetter uitklapt. Vanaf de buitenzijde kunt u de openzetter bedienen bij sluiten van het deksel. De openzetter werkt in elke positie van de houder.

Accuhouder
Houder voor het plaatsen van een externe accu. De accuhouder kan zowel links als rechts gemonteerd worden. Geschikt voor accu's met een max. breedte van 86mm en een max. dikte van 28mm.
Hoofdtelefoon steun
Ophanghaak tbv een hoofdtelefoon. Kan aan de buis van de vloerstandaard gemonteerd worden.

 

Lapboy, de vrijstaande laptopstandaard laptop standaard